Catatan Mingguan

Entri kali ni aku nak mengisahkan liku-liku kehidupan sebagai bakal guru..Seminggu ni aku sangat sibuk menyiapkan assignment aku..buktinya, ni la...







Aku sentiasa bersama laptop Acer ku itu..haha..setiap kali pensyarah lewat masuk ke kelas, aku pun ambil kesempatan untuk menyiapkan assignment aku.. Ni kawan aku si Aida, aku tengok dia dah pening-pening buat analisis cerpen...Aku pulak sampai demam-demam,tak baik-baik lagi..dah nak dekat seminggu..adoi..nak pergi klinik tersangat malas..




Selsema ni menyakitkan hidung aku dan telah mengganggu alat pertuturan aku...huhu..Doakan aku cepat sembuh ye..



Gambar yang ni pulak masa aku buat oral test kat depan pensyarah dan kawan-kawan aku..thanks kepada cik Aida kerana mengambil gambar ni..

2 ulasan:

Teman Setia Anis berkata...

Dik kalau selsemakan... Masak air panas letak dekat satu besen. Lepas tu bubuh minyak cap kampak kat air tu... Ambik tuala dan berselubung dlm besen tu.. Insallah selsema tu akan beransur pulih.

Putri Cahaya a.k.a MiRa berkata...

yeke..alaa..tapi usu tak suka pakai minyak cap kapak la..tu la masalahnya..hehe