Saya Tak Tahula

Salam ceria blogger2 tersayang..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
ni bukan nak cerita tipu laa..PC saje je taip2 ni..sebelum kesibukan melanda..sempat jugaklah jenguk2 blog ni..takut berkulat pulak nanti..berkulat?? boleh ke berkulat?? tak tahula..haha..hari ni PC nak bagi ucapan penting!! jadi kena baca sampai habis....PC sangat tertarik dengan satu blog ni tau..dah lama PC suka sangat baca2 entri dalam blog dia..menarik!! lagi satu, follower dia pun memang ramai giler laa...ni tiba2 rasa sebak pulak baca entri dia pasal PELANGI PUDAR WARNA...tak sangka pelangi pun boleh pudar warna..tapi bukan ke warna pelangi memang pudar??? haisshh..tak faham laa...


Actually, PC baru je sembuh dari penyakit ni..adoii~~ rasa macam kena penyakit yang teruk je..ambil masa seminggu nak baik dari penyakit ni..lagi2 orang cam PC..kalau dah kena, memang lambatlah nak sembuh nampaknya...terima kasih kat orang yang jaga PC..mak, akak, abang dan semuanya laa...ramai la pulak kalau nak mention kan nama satu2 kat sini..tapi sampai sekarang ni, kepala rasa biol2 sikit..belum baik sepenuhnya..tapi semalam boleh la pulak buat absailing kan..pelik betul..orang semua dah takut2 terketar2 nak buat absailing..PC rasa takutlah jugak..tapi PC cume harap cepat2lah habis..rasa nak tido je tahu tak..teruk kan?? masa tengah turun tu kan, PC rasa macam tertido kejap...hahaha...Si Lokman yang tunggu kat bawah tu dah jerit2, cepat turun!! hahaha..pastu, PC pun sambung balik..dah la puasa..huhu..tak larat..PC rasa PC tak lompat pun time nak turun tu..PC rasa macam PC melekat kat dinding je..tiba2 je dah sampai bawah..takpelah..lepas hari raya nanti kena buat lagi..tapi buat kat tempat lagi TINGGI.....mak!! camne ni..haiissshh..buat jela nampaknya..susah jugak nak jadi cikgu PJ ni tahu tak..kena buat perkara yang adventure..tapi walau macam mana pun, PC tetap bangga nak jadi cikgu ni..LALALALALA~~












1 ulasan:

josh healy berkata...

hi, hope it's ok to contact you here. we would love to include your blog on our giveaway search engine: giveaway scout (http://www.giveawayscout.com). have a look and if interested, use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). thanks, josh