Aktiviti Sepanjang Bulan 8-9

Testing3.....
Lama sudah x menaip ni..huhu..Now, PC cuma nak story sikit2 je..penat taip..hoho..Story sepanjang bulan 8 dan bulan 9...nampak sangat kemalasan di situ kerana ingin menjimatkan space..(malas nak update je tuuu)..TENGOK PADA GAMBAR SAHAJA YE SEMUA..


Ni masa berbuka puasa dengan rakan2 tersayang...Makan di McD sahaja..


Banyak tak kami makan??? haha..





Ni pulak masa di PUTRAJAYA..tinggal kat Apartment Kerajaan selama 10 hari..menu setiap kali berbuka lebih kurang sama je..





Apartment kami di tingkat 6..Waa..rindunya nak tinggal kat sini lagi..sangat BEST!!



JOM TENGOK GAMBAR2 SEMASA LATIHAN BERLANGSUNG..




Masa Sambutan Kemerdekaan tak sempat nak snap gambar sebab sibuk buat persembahan Human Graphic ni..(yg buat perkataan2 tu la)
Ni dah kali ketiga PC join buat persembahan ni...Tahun lepas merdeka tak semeriah tahun ni..Almaklumlah, bulan puase..








Gambar2 di bawah ini pula ialah masa PC keluar dengan mak dan abang ke pasar untuk membeli barang2 persiapan hari raya...

Cari bahan nak buat kek dan biskut raya..



Tengok2 kuih..sedapnye..wee~~

Saje belek2 tudung..tengok si Aida pakai cm lawa je..(Aida, tolong jangan perasan di situ ok!).. :)
Tapi PC x beli pun..






Ok la..nak siapkan assignment yang tak siap lagi....SELAMAT BERPUASA DAN SELAMAT HARI RAYA yang bakal tiba untuk semua muslimin dan muslimat...:)

Salam sayang,









1 ulasan:

k.o.s/Komunitas Online Sragen berkata...

berkunjung di negeri sebrang..cuma mau ngucapin selamat berhari raya minal aidin wal faidzin mohon maaf lahir dan bathin puteri..