Sekadar Cerita

Salam ceria para pmbace skalian!!
Huh..nk update la ni..sbr ye...
Urmmmm...mcm2 pristiwa yg brlaku bberapa hri ni..oleh krana xnk cite pjg2..
Maka dengan ini...
PC tunjuk gambar je ok kan?
hehe..


Haaa..yang ni model KIKO...haha..Nina yang keliru macam mana nak buat 'peace'..




Muke si Jehan muke jahat je..Issh3..


Kanak2 yang cool...



Abah baca doa untuk apa??
Haa..ni sebenarnya masa bila entah..lupa pulak..Oh malam selasa laa..
Keluarga PC buat kenduri kecil2an hanya untuk keluarga saje..
Abg Am nak berkursus..
dah pergi pun..baru daftar semalam..
Abg PC berjaya dpt kerja dengan pihak kerajaan..
SO...
Mak pun sibuk la masak2 buat kenduri selamat..
Buat PULUT KUNING sekali..



Juadah yang disediakan~~
Masakan Jawa ye semua...Harap maklum..





Ni Abang Moslim with akak ipar Ros Azrina...


Ni pulak Kak Yati with her husband Abang Azman~~


Ni laa orang yang diraikan tu..
My lovely abg..
Mohd Azham Shah..
Slmt brkursus~~


P/s: Oh ye..PC xde dlm tu sbb sebok amik gamba diorang..and another one is my sis...Kak Sanisah and her family yang kat KL...tak dapat join skali..jauh sih klau mau balik kg...ngeh3..
Ok thats all..
Bye...











2 ulasan:

k.o.s/Komunitas Online Sragen berkata...

hehehehe jadi lapar nengok makanan buannyaakkk...

Putri Cahaya a.k.a MiRa berkata...

haha..
mau join ke??
dtg la Malaysia..:)