Berat Tangan

Gambar hiasan

Hai~
for a long time tak update blog ni..
berat tangan nak menaip...hihihi...
entahla kenapa tiba2 rasa malas..
maybe sebab banyak sangat benda kena buat..
huh~~
as a student kan, kenalah banyak berkorban..:)
oh ye...minggu ni tak balik kampung atau balik ke rumah akak..
malas pulak nak keluar..
duduk la kat kampus senyap2..
anyway, hujung minggu ni kena pindah bilik tingkat bawah..
sebabnya, junior nak duduk kat bilik PC..
so..ambil keputusan tak nak balik ke mana2 pun..
minggu depan baru balik ke kampung...
rindunya kat Si Putih..
PC dah dapat lesen dah!
yeay!
InsyaAllah, boleh bawak Si Putih jalan2 kat bandar pulak..


ni la dia

Okay la..tu saje..bye~ :)


Lots of love,


2 ulasan:

MiSz fiFiEyQa berkata...

mira oiii..lame dah hang x update...huhu..weii..ko da dpt lesen kete??jelesnye aku...bile la aku leh dpt nie..dah la bwk kete pun x reti..huaaaa..

Putri Cahaya / Cikgu Amira berkata...

haha..mmg lama..mls plak nk update..hihihi.
a ah dah ade lesen..tak tahu??
ape lg..g la blaja..aku first time blaja kat akademi mmandu..:)