Berisi dan Terisi

Haiii~
Ermmm...
Arrrrr~
Semua orang kata macam ni,
"Kau makin berisi"
"Kau makin tembamlah, dulu kecik je"
"Kau makin gemuk la.."
"Kau makin gemuk, dah tak cantik"
Hohohoho..
dulu aku tak pernah peduli semua ni...
tapi sekarang aku sedar semua ni..
Makkkkk~
alahai..mak aku pun kata aku makin gemuk, aku ni..aku tu..
huhu..
ermm..
agak2 ada gemuk macam ni tak?

Sekurang2nya kau gemuk pun tetap comel kan..


Hihihi...ni sebab aku kurang bersenam dan makan dalam kuantiti yang banyak kot..
pastu asyik makan fast food..
kerajaan dah tak bagi pihak kantin menjual makanan fast food..
so?
sebagai bakal guru, sepatutnya aku menyokong..
haha..makin meneruskan misi makan makanan tak sihat adelah..
hehe..murid2 ku sayang, jangan ikut gaya hidup yang tak sihat ni ye..
peace~
rasanya aku kena melaksanakan satu misi untuk mengurangkan keCOMELan aku..
=="

pelik2...mesin timbang tu cakap ( boleh ke mesin timbang cakap ek?)
emm..aku check berat badan aku still maintain..
tapi kenapa aku rasa aku makin berisi..
dah macam makcik2..
uwaaa~
but its ok la,..still masuk lingkungan BMI yang normal..
ALHAMDULILLAH..
sesetengah orang kata jangan terlalu kisah sangat pasal berat badan ni..
mula2 macam tak kisah..tapi bila fikir balik..hurmm
Fikir la sendiri..
eh, okay la ye..
sebelum mengakhiri karya aku yang agung ni,
SELAMAT HARI JADI yg ke 20...
:)

Sayang awak!

Lots of love,,


(oh ye, kenapa tiba2 hari ni berbahasa 'aku'..haha..takpela) =="

2 ulasan:

MiSz fiFiEyQa berkata...

kau da membesar ke mira???hehe..teringin pulak aku nak jumpe kau bile balik kg nnti..haha

Putri Cahaya / Cikgu Amira berkata...

haha..xmo la..maluu aku..hihihi..aku thula kau kurus...hukhuk..