Cerita Apa Pulak Kali ni ye

Salam ceria!!!!!!!!!
lama tak update blog ni..
bersawang sikit je ni..
pastu nak mop2 plak..
berhabuk lepas seminggu tak update..
huhuhu...
Okay..
sikit je nak story..
dalam lingkungan 3hb sampai 9hb ni PC busy la kott..
busy??
hahaha..
tiba2 rasa malas nak update blog ni..teruknya..
tengok pengunjung pun takde yang datang..
sungguh teruk pencapaian kali ni..
:(

sokong la PC untuk terus mengupdate blog ye..
hehehe..
oh ye..tengah nak update blog ni..tiba2 je cik Aied si bola2 bulat datang kacau nak mintak movie dari PC..


Ok dia dah pergi...sambung balik kisah PC sepanjang 3 hb -9 hb tu ea..

Orientasi untuk sambung pengajian ke peringkat Ijazah...
Program Ijazah Sarjana Muda Perguruan (PISMP)..
akhirnya habis jugak persediaan selama 1 tahun setengah..kejap je masa berlalu..
Umur makin meningkat..

Oh ye..kali ni kitorang kena belajar style macam U..wah..akhirnya berkembanglah sikit pemikiran...hihi..
:p

PC tak larat la menaip..penat2..
hujung minggu keluar jumpa en Putra..:)
hehe..

okay la!!
tu saje..
Selamat Maju jaya!!!!!!!!!!!


4 ulasan:

♥e'in♥ berkata...

blaja rajin2 ye..

Putri Cahaya a.k.a MiRa berkata...

huhu..
tq! :)

HaNa HoNeY berkata...

ajen2 updte blog
weekend t leh hana blogwlking..
haha
^_^

Putri Cahaya a.k.a MiRa berkata...

hoho..tq..:)