Yeay Kamera Baru


Pastikan anda bersedia dari segi mental dan fizikal untuk membaca entri di bawah ini..Segala kesilapan tutur kata harap dimaafkan..Tak ada unsur2 nak kenakan atau menyakitkan perasaan..
:)

Olla~
Berjumpa lagi dalam segmen hari Isnin..iaitu...kita bol
eh check akaun Nuffnang..huu~
sikit je, tapi rezeki kan..Alhamdulillah...sekurang2nya PC tak buat kerja meng ' klik' sendiri...semua hasil yang PC dapat, InsyaAllah daripada bantuan para pembaca yang singgah ke blog PuTri CaHaYa..:)
Hehe...
Thanks ye sebab sentiasa menyokong PC untuk terus berblogging...

Ok la..PC nak cerita ni...Haritu baru je dapat elaun..huhu..
ada 4 angka..sangat excited plus takut..takut??
takut sebab duit tu senang je mengalir macam air..
maksudnya...kejap je duit tu habis..
so...PC pun buat kira2 untuk make sure duit tu tak habis macam
tu je..
Okay..
Sekarang ni, sila tengok gambar di bawah dan di bawah juga ye..





Cuba teka kenapa PC letak gambar2 ni??
haha..sebenarnya, PC baru je beli kamera baru..tapi belum expert menggunakannya..puas menggodek2 kamera tu..
kejap gambar jadi blurr..kejap macam ada bayang2 pulak..pastu warna merah pulak..
dan akhirnya jadi begini...


puas godek2 kamera tu, gambar pun akhirnya jadi macam ni...
Oh y
e..lupa bagitau..ni akak PC..
sila lawati blog dia untuk tempahan baju dan makanan..
akak PC kalau masak memang sedap, baju yang dijahit pulak kemas dan cantik..
Haa..
Contohnya kat bawah ni..
sedap tau akak PC ni masak..hehe..



Jeng3...Menu ketika hujan : Kuew Teaw goreng



Sebelum makan ye~



Hidangan untuk tujuh orang..


Selepas makan pulak ye~

Oh ye..PC baru je tukar signature baru..:)
Hee..

Okay laaa..tu saje..bye~~
:)


7 ulasan:

MiSz fiFiEyQa berkata...

mira...aku nak kamera jugak!!!huaaa...

cik aied berkata...

awak..sign baru awk cantik! nanti ajar kte ea..hihi
eh..eh..nanti amek gmbr kte ea..hihi

Putri Cahaya a.k.a MiRa berkata...

fiqa : haha..kau kan dah ade kamera..:D

aida : haha..tq awk..nt kalau kite rajin kite ajar awk ea..
wah! awk kn ade kamera sndri..awk amik la gmbr sndri ea...haha..

sissyira berkata...

salam pagi selasa =)

licin tu....sedap sangat kot...

ziarah rakan yang saya follow =)

Putri Cahaya a.k.a MiRa berkata...

sissyira:
salam pagi juga..
haha..mmg sdap..sbb tu cmtu..
thanks singgah~ :)

♥e'in♥ berkata...

wah2.. beli kamera bwu ek.. kamera ape?? :P

Putri Cahaya / Cikgu Amira berkata...

e'in:
haha..
kamera biase je e'in..:)
malu nk gtau..