Sepang Gold Coast


Hai semua!!
Sabtu bersamaan semalam, 22 Januari..
PC dan family akak serta abg Am dan kekasih hatinya pergi berkelah di Pantai Bagan Lalang...ermm..bersamaan juga Pantai Morib iaitu di Sepang Gold Coast..
Jadinya..tengok gambar jelah..biar gambar2 ni yang brcerita..okay!!
jom tengok gambar..:)
wee~



my bro..Azham..untuk sebarang masalah berkaitan komputer, boleh la mrujuk pada dia..dan untuk video majlis perkahwinan pun boleh suruh dia buat..haha..
ni blog abg PC ye..

haa..pilih la yang mana satu berkenan..hehe


lawa tak? PC yang amik gambar ni okay! first time belajar guna DSLR..



Kak Sanisah with Fiqa

Kiss the crab?





lompat tinggi2!!



PC suka seni...


bola..rebut cepat!!




sedapnya..nyam3..ayam percik a.k.a bbq
Kak Anis kalau masak apa2 pun sedap je..yummy..



Istana pasir kami..




Credit to Abg Am dan PC yang baru nak belajar amik gambar..lawa tak?
ngeh3..PC sangat suka fotografi..tapi takde kamera.huhu...
sape2 nak bagi hadiah kamera, bagilah kat PC ye..hihihi..
Oh ye..lepas kitorang picnic...jalan2 ke Nilai untuk cari kain..
nak buat blaus..:)
nanti kak Anis buatkan...jahitan kak Anis kemas dan cantik..design baju pun lawa..
boleh la singgah blog kak Anis kalau rajin..

After that, kitorang pegi makan kat Pizza Hut...woo~
time tu sangat kelakar laa..hehe..tak mau cerita..maluu...
Okay la..tu saje....
:)
Jumpa lagi...


8 ulasan:

syufaa berkata...

suke tgk pic awak..terang je tgk..hee.. =)

_luVy*dUcky_ berkata...

comella tgk gmba2 awk..bestnye!!

Putri Cahaya a.k.a MiRa berkata...

syufaa :
thanks..InsyaAllah..kalau ade kamera sndiri boleh amik gambar lg terang..hehe..

Putri Cahaya a.k.a MiRa berkata...

_luVy*dUcky_
thanks ye..biase je..x fotogenik pun..:)

cik aied berkata...

awk tak ajak kita pun.. :((

Putri Cahaya a.k.a MiRa berkata...

alaa..awk xnk dtg sndri pun..kite xde kete nk jmput awk..huhu..

Cikgu Fikri berkata...

best gler koranng..
meriah kotttttttt...
huhhuhuh :)

Putri Cahaya a.k.a MiRa berkata...

fikri :
haha..mestila best..:D
rugi tak join..