Penantian Seminggu

Assalamualaikum..salam sejahtera~
Akhirnya penantianku berakhir.. :D
Lega sangat..Baca post sebelum ni tentang penantian aku..huhu
Klik >> SINI
Haa..ingat tak pasal aku kata aku ternantikan hadiah kawan aku tu..dah seminggu lebih tunggu akhirnya sampai jugak..Pagi tadi tiba2 je kerani pos call, dia cakap ada barang kat pejabat pos..posmen tak boleh nak hantar sebab besar sangat..aku pun dah terfikir2, benda apa yg besar sgt tu smpai posmen tak boleh hantar..almaklum, posmen kat kg ni cuma bawak motor, kesian pulak kalau semata2 nak hantar hadiah tu untuk aku..huhu..
Oh,, ye..kita tengok gambar ye..setiap gambar dah ada penjelasannya.. :D

Actually, kotak ni tak ade la besar mana pun..first masa buka kotak ni, tengok2 ade bungkusan plastik..aku expect macam tedy bear tapi kenapa macam pelik je rupanya...dia balut memang kecik gila laaa...haha..sekali buka plastik tu, tiba2 je mengembang..kau tahu apa???

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-

-
--
-
-
-
-
-
-
-
-
-
eh, panjangnya..bawah lagi.. :D
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
tadaaaa!!!!!!

hello! my name is Juma2..tetiba je bagi nama tu..huhu...

bawak Juma2 jalan2 naik kereta.. ;p




me n Juma2..
kepala dia lebih besar dari kepala aku..
ape pun, terima kasih banyak2 utk hadiah tu ye..
walaupun cuma berkenalan di muka buku, tapi tak sangka ada juga insan yang nak bagi hadiah hari jadi ke 21 ni..oh tuanya~ 

tq so much!!

xoxo








3 ulasan:

Cikgu Fikri berkata...

huntonglah!!!!!!!!!!!!!! :)

Putri Cahaya / Putri NAJ berkata...

haha..jeles le tuu.. :D

Tanpa Nama berkata...

ble besdau