Jom dengar

Hai semua..lama tak update blog..
penyakit 'M'..
sekarang ni tengah cuti dan saya sibuk kerja..
kerja jadi suri rumah sepenuh masa..
anyway, nak share video ni..budak ni sangat comel dan suara dia merdu sangat...
Nur Atikah Nabilah Thane
sekarang ni tahun 5..orang Brunei..
okay..setiap kali habis menyanyi dia akan lari, mungkin trademark dia kot..haha
tapi sangat comel..enjoy~




Bye~

3 ulasan:

Cik tikah berkata...

ramai dok share video dia ni. silap hbln jadi mcm najwa latif. dah la de rupa. comel lah!

Cikgu Fikri berkata...

comel....
aku bru tgk td kat dlm blog saper ntah....
huuhhu :)

Putri Cahaya / Cikgu Amira berkata...

dia memang dah pernah masuk bintang kecil la..dpt no 2..:)